Plasma Pen

Vad är Plasma IQ?

Plasma IQ är en revolutionerande apparat som blivit populär för sin unika behandlingsmetod som bl.a kan utföra ögonlockslyft utan kirurgi. Maskinen använder en plasmaljus utrustning som med hjälp av gniststrålar skapar en kontrahering av huden och eliminerar överflödig hud.

Den stramar och lyfter upp huden med omedelbara resultat. Detta är idag den enda behandlingsmetod på marknaden som framgångsrikt kan minska överskott av huden. Med en strömstyrka på 1400V(!) så är Plasma IQ med sin unika teknologi en av de kraftfullaste Plasma pennorna som finns tillgängliga i världen idag!

Plasma IQ kan även användas för borttagning av fibrom, vårtor, skintags och diverse andra hudförändringar.

Plasma Pen utbildning

Vår utbildning är en heldag från 10:00-18:00 och innehåller en fullständig teoretisk och praktisk genomgång, med live övning på modeller under handläggning av vår utbildare.

Vart utbildar vi?

Vi har utbildningslokaler i Helsingborg, Malmö, Göteborg och Stockholm. Möjlighet för privatutbildning direkt i er lokal finns vid specialtillfälle.

Vill du veta mer om Plasma Pen?

Ring oss gärna på    072-309 38 93

Du kan också begära mer information om den här maskinutrustningen genom att klicka på knappen nedan

Den ultimata apparaten för din klinik

Observera: Plasma IQ är CE-märkt som MEDICAL DEVICE klass II B.

Huvudsakliga funktioner

Behandlingsområde

Läkningsprocessen

Direkt efter behandling syns små brunaktiga prickar tydligt, viss rodnad och svullnad kan uppstå. Andra dagen ökar svullnaden något.På den tredje dagen är svullnaden i princip borta och behandlat område är torrt och prickarna tydliga.På den 5-7 dagen är huden fin igen med en lätt rodnad. Huden kan kännas öm 1-3 veckor.

Fördelar för läkare & kliniker

Kräver inte narkos; säker för patienter med pacemakers – Simpel och maximal användningskomfort – Låg inköpskostnad – Fungerar trådlöst – Fickformat – Snabb kapitalavkastning

Fördelar för patienten

Icke invasiv – Rekommenderas för patienter som inte vill genomgå operation. – Plasmastrålen fungerar bara på epidermis, utan att skada omkringliggande vävnad- Ger omedelbara resultat. – Resultat och förbättringar är synliga strax efter den första behandlingen. – Patienten behöver inte avgå från vardagliga aktiviteter.

Naturligt i tekniska apparater

Plasma är det vanligaste tillståndet hos den synliga materian i universum. På jorden finns plasma naturligt i tekniska apparater som lysrör och plasmaskärmar men också i eldslågor och det vi ser som blixt när elektroner och protoner krockar. Artificiell plasma kan skapas med växelström och likström. När det nålformade munstycket förs nära huden bildas en gniststråle som stimulerar och påverkar huden med 4 olika vävnadsreaktioner. Källa: Wikipedia