Om oss

Vi hjälper dig öka lönsamheten för din verksamhet!

Millennium Medical grundades 2018 och är en nordisk leverantör av medicinteknisk utrustning. Vi strävar alltid efter att hålla den högsta standarden inom all form av service, utbildningar och support från början till slut.

Vi på Millennium Medical söker ständigt efter de mest innovativa och effektiva produkterna som finns på marknaden, och självklart levererar vi endast säkra produkter med bakomliggande forskningsstudier. Våra expertisområden omfattar medicinteknisk utrustning till privata kliniker inom områdena dermatologi, estetik, kirurgi (allmänkirurgi, estetisk kirurgi)

I form av personligt skräddarsydda marknadsföringsstrategier och marknadsföringssupport med ett nära samarbete arbetar vi på Millennium Medical med att hjälpa er nå de mål ni har satt upp för er verksamhet.

Våra utbildare

Vid köp utav samtliga maskinella utrustningar hos oss så ingår alltid en kostnadsfri utbildning. 

Vi på Millennium Medical tycker att utbildningen är en mycket viktig aspekt när man hanterar estetisk klinikutrustning och erbjuder därför alltid obegränsad tillgång till utbildningar för alla våra klienter.
Diana Shahin
Diana Shahin
Många års erfarenhet av skönhetsbranschen. Utbildad inom injektioner och en rad olika behandlingar. Brinner för utvecklingen av nytänkande och innovativa behandlingsmetoder.
marie
Ellie Brown
Auktoriserad hudterapeut
jetpeel-logo.png
jet-solution-logo.jpg
plasma-iq-logo.png
niuu-logo.png