JetPro

Introducerar JetPro

Den perfekta produkten för din hud

Den nya kompletta serien av speciella, färdiga vattenbaserade lösningar, lösningar som förbättrar behandlingen och erbjuder dina kunder fantastiska resultat.

 

Vill du veta mer om Jet Solution?

Ring oss gärna på    072-309 38 93

Du kan också begära mer information om den här maskinutrustningen genom att klicka på knappen nedan

Mer om Jet Solution

Anti-Aging Komplex 1 Hyaluronsyror

Anti-aging komplex 1 är grunden för majoriteten av Bio-Rejuvenation behandlingar, det kan användas under alla behandlingar i ett anti-aging protokoll eller växelvis.

Anti-Aging Komplex 2 Vegetabiliska stamceller och peptider

Anti-aging Komplex 2 stimulerar cellernas nybildning i huden.

Anti-Aging Komplex 3 Ton

För att uppnå bästa effekt av uppstramning med djup återfuktning. Det är en produkt att föredra för kropp, händer, hals och bröst.

Anti-Aging Komplex 4 Rodnad & Känslig Hy

Nyutvecklade Anti-aging komplex 4 är rekommenderat för att behandla väldigt känslig hy, speciellt rodnadstillstånd. Tack vare de unika, effektiva ingredienserna i denna formeln kommer den med starka anti-inflammatoriska fördelar.

Skin Renewal Komplex 3 Glykolsyra 5%

Den nya formeln av 5% glykolsyra, i kombination med lugnande och reparerande ingredienser är utvecklad för lätt till mellan exfoliering. Den är särskilt rekommenderad för användning på känslig och tunn hud.

JET DETOX WATER Lugnande & Renande

Med den nya multifunktionella Jet Detox Water genomför behandlaren en djupt avgiftande lymfatisk dränering före peeling och tillförsel.

Whitening Komplex 1

Innehållandes innovativa och väldigt starka blekande ingredienser och genom att vara en färgpigmentshämmare, gör att tillförseln av WHITENING KOMPLEX 1 med Jet Technology omedelbart ger önskad effekt för en ljusare mer enhetlig hudton vilket förbättras efter varje behandling.

Hyaluronsyra

Som ledare över glykolsaminoglykan i huden jobbar hyaluronsyran för att hålla varje aspekt av huden stabil, skyddad och konstant förnyad.

Vitamin C

T4J Vitamin C tillförsel är starkt rekommenderad efter exfoliering med glykolsyra för att ljusa upp huden, hyperpigmentering, sol & åldersfläckar.

Vitamin B5

T4J Vitamin B5 är rekommenderad i anti-aging behandlingar när en uppstramande effekt behövs. 

Vitamin A+E

T4J Vitamin A+E är ett multifunktionellt anti-aging serum som hjälper till att stimulera cellernas förnyelse och kollagenproduktion.

JETOP

Jetop är den toppmoderna metoden för att behandla skalpen på ett smärtfritt och behagligt sätt och uppnå en markant reduktion av håravfalls-takten.

Magisk

Med ett unikt, enda munstycke är denna handapparat världens första icke-invasiva transdermala leverans av lösningar och effektiva antirynkbehandlingar.

Enskild

Enskild, stor utgångs-handapparat, designad främst för  kroppsbehandlingar och för produkter av hög molekylär vikt skall tillföras.

Bi-Phasic

Den nyutvecklade handapparat med 3 munstycken tillåter tillförsel och blandning av två 4 ml-behållare under samma behandling.

Prestige

En speciell handapparat designad för bekväm tillförsel av 4 ml-behållarna för engångsbruk.