Jet Technology​

Transdermal Infusion

Jetpeel är ett patenterat multi-stegs ansikts- och kroppsbehandlingssystem som kombinerar fördelarna med en naturlig hydrodermabrasion och kemisk peeling.

Det är ett skonsamt sätt för att utföra skinboosters, mesoterapi, acnebehandlingar och olika solutions och vitamincocktails som bland annat innehåller anti-aging växt stamceller, antioxidanter, hyaluronsyra och peptider. Jetpeels teknologi kan erbjuda riktigt djupgående behandlingar och kan slussa ner solutions upp till 4 mm djupt under huden.

Vill du veta mer om Jet Technology​?

Ring oss gärna på    072-309 38 93

Du kan också begära mer information om den här maskinutrustningen genom att klicka på knappen nedan

Mer om Jet Technology​

Kontaktfria handstycken

JET-skin och Body-Rejuvanation tog sitt namn i hjärtat av alla JET- behandlingar – Jetpeel Dermal Infusion System. Utvecklat av en rysk forskare.

Dess patenterade, kontaktfria handstycken kombinerar luft och vätska för att bilda en jetström av mikrodroppar som levererar bioaktiva näringsämnen till huden via subsoniskt tryck.

Vad gör Jetpeels teknologi så unik?

Vad gör Jetpeels teknologi så unik? Den kombinerar syre med en vätska såsom vatten, bedövningsmedel eller vitamincocktails för att skapa en jetström av mikrodroppar. Dessa mikrodroppar når en hastighet av 200 m/s. Denna kraftfulla men samtidigt skonsamma jetström kan användas för att exfoliera hudens yta utan att orsaka irritation. Jetpeel kan nå så djupt som 4 mm – vilket bevisats av universitetet i Leipzig, Tyskland.

Patenterade munstycken

Tre olika munstycken för tre olika ändamål.

Jet-ström

Strömmen från Jetpeel har en hastighet på 200 m/sekund.

Infusion

Solutions når 4 mm ner i huden.