Jet Behandlingar

Introducerar JetPeel

Jetpeel erbjuder elva olika behandlingar i en.  Jetpeel systemet använder speciellt designade handstycken för att skapa en högtrycksluft med mikrodroppar av vätska (saltlösning, diverse vitamincocktails) och gas (luft, koldioxid eller syre). Denna jetström accelererar dropparnas hastighet upp till 200 m/s. Denna kraftfulla men samtidigt skonsamma jetström kan användas för nålfri håravfallsrestaurering, behandling av ärr och hudbristningar, cellulitminskning, inslussning av bedövningsmedel (bla Lidocaine), kroppsskulptering, nålfria och smärtfria Platelet Rich Plasma (PRP) behandlingar och självklart riktigt djupgående ansiktsbehandlingar och peelings.

Jetpeel är idealisk för alla hudtyper

Vill du veta mer om Jet Behandlingar?

Ring oss gärna på    072-309 38 93

Du kan också begära mer information om den här maskinutrustningen genom att klicka på knappen nedan

Behandlingar med Jetpeel

Här kan ni se mer av vad Jetpeel erbjuder. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

Mörka ringar under ögonen

JetPeel förbättrar mörka ringar och missfärgningar under ögonen. Med sin kraftfulla strålning av saltlösning och medicinska gaser, såsom syre eller CO2, främjas lymfatisk dränering och celloxidering.

Nålfri PRP

PRP är en beprövad behandlingsmetod som främjar hudföryngring från insidan och ut. Jetpeel möjliggör infusion av PRP-serum utan att göra hål i huden.

Hyperhidrosis

JetPeel är ett nålfritt alternativ till botulismtoxinbehandlingar för hyperhidros. Xeomin, Tysklands främsta rynkreducerare, infunderas i huden för en smärtfri behandling.

Bedövning innan behandling

Minska de långa väntetiderna av aktuella bedövningskrämer med JetPeels förmåga att infiltrera Lidocaine djupt in i huden.

Före IPL och radiofrekvensbehandling

Använd JetPeel för att exfoliera och återfukta huden före våra behandlingar för att förbättra resultatet. Exfolierad, slät hud förhindrar spridning av optisk energi och återfuktad hud leder radiofrekvensenergin mer effektivt.

Behandling för håravfall

Använd Jetpeel-tekniken för att leverera Minoxidil, PRP, peptider och andra hår och hårbotten näringsämnen för att förhindra håravfall och aktivera “sovande” hårsäckar

Reducering av pormaskar och millier

Reducera porer, förbättra hudens struktur, minska sebumsekretionen med JetPeel-tekniken och dess patenterade handstycken och solutions.

Sårläkning

JetPeel levererar vitaminer och peptider efter fraktionerade laserbehandlingar som främjar läkning och förbättrar behandlingsresultatet.